DMC & Incoming company in Finland and Scandinavia
Scandinavian Travel Group
Lue lisää...
Snowshoeing
A great way to experience Lapland’s wintry wildernesses and really get in touch with its finest asset, enjoy the fresh and clean air and get some exercise
Lue lisää...
Husky
Tour with dog sleigh is a wonderful experience. Speed along the snowy tracks pulled by 4-8 husky dogs and enjoy the unique Arctic landscape. Listen to the sound of sledges gliding across the snow, admire the strength of the amazing husky dogs.
Lue lisää...
Northern Lights
Aurora borealis begins high in the Earth’s atmosphere, at altitudes 100-400 km, when charged particles from the Sun become trapped in the Earth's magnetic field. In Northern Lapland the lights shine about every other clear night between September and March.
Lue lisää...
Santa Claus
Santa’s official office, situated on the mysterious Arctic Circle, is open to each and everyone.
Lue lisää...
Snowmobiling
Local Lappish people claim that snowmobiling is the best way to see the beauties of the Arctic region. You will enjoy the beautiful wintery scenery whilst driving through the local forests, where opportunities for photos are abundant during short stops we make.
Lue lisää...
Reindeers
Reindeer are semi-domesticated animals and even though they are used to living next to people, they are quite shy.
Lue lisää...
Rovaniemi
The official hometown of Santa Claus. The Capital of Lapland on Arctic circle. Rovaniemi also is an urban city surrounded by arctic nature, where Lappish culture and a wide range of activities meet.
Lue lisää...
Aloita varauksen tekeminen tästä
Kohde
Näytä kaikki
Bergen
Hardangerfjord
Levi
Oslo,Bergen,Sognefjord
Oslo,Bergen,Sognefjord,Hardangerfjord
Rovaniemi
Sognefjord
Stavanger
Laji
Näytä kaikki
Aktiviteetit
Kategoria
Näytä kaikki
Huskysafarit ja huskytarhavierailut
Joulu ja Uusi vuosi
Joulupukki
Lappilainen ruoka
Lumihotellit ja -linnat
Lumikenkäily
Lumirakentaminen
Moottorikelkkailu
Moottoriurheilu
Paikallista elämää ja kulttuuria
Pilkkiminen
Porosafarit ja porotilavierailut
Ratsastus
Revontulet
Vuokravälineet
How to sign up as a new agent and book online

4 EASY STEPS HOW TO SIGN UP AS A NEW AGENT

 1. Choose Agent Online Booking and then follow the link "Click here to sign up as an agent" in the window and fill at least the following mandatory fields in the form:
  • Account name – your agency name
  • Company name – your company legal name for invoicing
  • Registration address – by searching or entering manually
  • Your user account (your first name and last name) – as will be showing in the system
  • Email address – unique address for each user in your company. This will be your Username for online booking
  • Password – choose any new or use the same as for the “For professionals” section
  • Business category – travel agent or any other from the list

 2. After saving please confirm your registration by the link sent to your email address.
 3. You will receive an email notification when STG approving your agent signup.
 4. Sign in to Scandinavian Travel Group agent area by choosing Agent Online Booking on top of the page and book online.

Please feel free to contact us if you have any questions or difficulties with registration or booking.

Näemmekö Revontulet varmasti?
Koska revontulet ovat luonnollinen ilmiö ja niillä ei ole tiukkoja aikatauluja, emme takaa, että näet revontulet ohjelmissamme, mutta takaamme sinulle suurimmat mahdollisuudet nähdä se Levillä samalla kun vietät unohtumattoman ilta ja kokea talvisen Lapin hengen.
Jatkamme ohjelmia aina säästä riippumatta, koska se voi muuttua täällä Lapissa hyvin nopeasti. Emme hyvitä ohjelmia, vaikka revontulet eivät näy.
Voivatko lapset osallistua moottorikelkkasafareille?
Lapset ovat tervetulleita liittymään moottorikelkkasafareihimme, ellei toisin mainita. Lapsen hinta on voimassa reessä istuvalle alle 120 cm: n lapselle. Kelkkaa vetää aina oppaan moottorikelkka, se on avoin päällinen ja voi viedä jopa 8 henkilöä. On suositeltavaa, että rekissä istuvan pienen lapsen mukana on aikuinen.
Yli 120 cm pitkät lapset voivat istua moottorikelkan takana, kun matkustajien, jotka maksavat aikuisille safarista ja hänen jalastaan, tulisi saavuttaa täysin jalkatuet.
Tarvitsenko moottorikelkkailua varten ajokortin?
Suomen lain mukaan moottorikelkalla ajamisen on oltava vähintään 15-vuotias ja hänellä on oltava voimassa oleva B-, T-, A1- tai A-luokan ajokortti eli auto tai moottoripyörä. Ulkomaisen ajokortin tiedot on kirjoitettava latinalaisin aakkosin ja niissä on ilmoitettava ajo-oikeus, tai luotettavan osapuolen, kuten valtuutetun kääntäjän, on oltava käännökset tiedoista suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, englanniksi , Saksa tai ranska. Ota ajokortti mukanasi moottorikelkkasafareilla, sillä poliisi voi tarkistaa ajokortin voimassaolon safarin aikana.
Entä jos kaatan moottorikelkan? Mikä on vastuuvapauslauseke?
Moottorikelkan kuljettaja on vastuussa ajoneuvolle aiheutuneista vahingoista. Vakuutus kattaa onnettomuudet, joissa kuljettajan enimmäismäärä on 800-1000 € / henkilö / moottorikelkka / onnettomuus. Voit ostaa vapautuksen hintaan 20 €, jolloin ylimääräinen arvo lasketaan 300 euroon. Luopumista voi ostaa vain paikan päällä. Vastuuvapaus on henkilökohtainen.
Kuinka lapset matkustavat huskysafareilla?
Perhesafareille 5, 7 ja 10 km, ota aina huomioon, että yksi reki voi kestää enintään. 2 aikuista + 1 lapsi (alle 7-vuotiaat) tai 2 aikuista + 2 pientä lasta (3-5-vuotiaat). Lopullisen päätöksen istuimista tekee isäntä paikan päällä, koska se voi riippua osallistujan painosta, pituudesta jne. Kun olet 2 henkilöä: 1 aikuinen + yli 7-vuotias lapsi, molempien on maksettava aikuisen hinta. Kun olet 3 henkilöä: 2 aikuista + yli 7-vuotiasta lasta, yksi kolmesta henkilöstä (mahdollisesti lapsi) istuu matkustajana toisessa kelkassa, jota ohjaa opas.
Voinko saada yhden ajolisän husky-safarille?
Voit ostaa yhden kelkan ajon 10 km: n safarille. Yhtä lisämaksua ei ole saatavilla 5 km tai lyhyemmälle safariohjelmalle.
Entä jos ulkona on kylmä?
Lapin talvi on aina kylmä. Emme peruuta safareitamme sääolosuhteiden vuoksi, jos safaritarjoaja jatkaa ohjelman suorittamista.
Lisää kerroksia vaatteita pitää sinut lämpimänä. On parempi olla liian lämpimästi pukeutunut kuin "alusvaatteinen", etenkin pidemmissä safariohjelmissa. Kylmällä säällä suosittelemme levittämään vedetöntä talvivoimaa kasvoille ja peittämään tiiviisti avoimet ihoalueet.
Suosittelemme käyttämään lämpimiä talvivaatteita. Se voidaan vuokrata erikseen ennen lähtöä tai toimittaa hotellihuoneeseen tai huvilaan. Anna kengän, housujen ja takkien koot etukäteen. Meillä on myös “valenki” - erittäin lämpimät villahuopa saappaat.
Onko pimeää illalla?
Keskellä talvea Lapissa aurinko näkyy vain pari tuntia päivällä.
Tässä on joitain likimääräisiä esimerkkejä Lapin auringonnousun ja auringonlaskun ajoista:
Levi / Rovaniemi:
Joulukuun puolivälissä 11: 00-13: 30
Tammikuun puolivälissä 10.30–14.30
Helmikuun puolivälissä 8.30–16.30
Maaliskuun puolivälissä 6.30–18.30
Kuinka kauan talvikausi kestää?
Talvikausi alkaa 1. joulukuuta ja kestää 15. huhtikuuta. Maalla ei ole tarpeeksi lunta moottorikelkkailua, husky- tai porosafareita varten ennen ja jälkeen näiden aikojen.
Hiihtokausi kestää marraskuun puolivälistä huhtikuun loppupuolelle talvesta ja säästä riippuen.
Voinko viedä oman autoni poro- ja huskytiloille?
Poro- ja huskytilat eivät salli käyntejä. Voit vierailla näillä maatiloilla vain liittymällä safareihimme. Safareillamme siirrämme sinut maatiloille ryhmänä organisatorisista syistä.
Entä jos olen myöhässä?
Safarien tapaamisaika on aina ennen safarin alkamisaikaa. Safarin alkamisaika ja kohtaamispaikka ilmoitetaan tositteessasi. Tämä on aika, jolloin koko ryhmä on valmis lähtemään. Valitettavasti emme voi pitää koko ryhmää odottamassa myöhässä saapuvia asiakkaita, emmekä voi hyvittää tällaisia asiakkaita.
Kuinka teen varauksen?
Voit varata safareita suoraan verkkokaupastamme osoitteessa www.gostg.fi, jossa voit suorittaa maksun myös verkossa. Voit myös varata safareita suoraan toimistoltamme saapuessasi, mutta emme voi taata saatavuutta myöhäisiin varauksiin.